Even voorstellen:

Wie zijn wij

‘Groningse nuchterheid en kwaliteit komen bij ons samen’

☛ Als senior HRM-er en (team)-coach heb ik jarenlange ervaring in het adviseren en coachen van management en medewerkers in veranderingsprocessen. Dit heb ik gedaan in verschillende soorten sectoren (o.a. onderwijs, techniek, zorg, dienstverlening). Ik ben een goede luisteraar en weet direct tot de kern door te dringen. Mijn passie is mensen in beweging te brengen, en te helpen bij het zetten van een volgende stap.

Monique Brink

Coach, Think Brink

☛ De laatste jaren heb ik me als fotograaf flink ontwikkeld. Het spelen met natuurlijk licht is een belangrijk aspect voor mij, omdat ik geen flitslampen gebruik. Daardoor komen mijn portretfoto’s natuurlijk over.
Omdat ik veel op gevoel fotografeer, kan ik onder alle omstandigheden goede foto’s maken. Het lezen van de compositie en het kiezen van de juiste lichtinval zijn sterke kanten van mij. Mijn passie ligt bij het Groninger landschap. Vooral het Dollard-gebied en de Polders zijn gebieden waar ik bijna maandelijks fotografeer en geniet van de wisselende weersomstandigheden. Zwart-wit beelden fascineren mij.

Gert Brink

Fotograaf, Think Brink

Kies Think Brink!

‘Een helder inzicht in mensen en mogelijkheden’ – ‘Uitermate professioneel’ – ‘Creatief eindresultaat’