profielfoto LinkedIn

Beter in beeld met foto en profiel


Professioneel LinkedIn-profiel zorgt voor goede eerste indruk!

Wist je dat LinkedIn-profielen met een professionele foto 40% beter worden bekeken. Think Brink kan er voor zorgen dat jouw profiel meer in ‘the picture’ komt. We maken samen met jou een professionele foto en een passend LinkedIn-profiel.

Hoe gaan we te werk?

● In een fotoshoot (in uw bedrijf of op locatie) maken we een serie foto’s, waaruit je de beste drie kiest. De foto’s worden per e-mail naar je verzonden, zodat je ze direct kunt gebruiken.
● Daarnaast helpen we je een wervend LinkedIn-profiel op te stellen, zodat je goed zichtbaar bent.  Je kunt denken aan hulp bij het opstellen van een sterke kopregel, het schrijven van een overtuigende samenvatting, up-to-date profiel (werkervaring) aan de hand van jouw CV. Daarnaast geven we je tips en trucs hoe je eenvoudig op LinkedIn zichtbaar kunt zijn.

Kosten

We vragen voor dit pakket een bedrag van 120 euro, exclusief 21% BTW. Wil je alleen een profielfoto dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Je betaalt hiervoor 60 euro, exclusief 21% BTW. De drie beste foto’s worden per e-mail naar je verzonden.

Think Brink helpt!

Think Brink Coaching kan je helpen om weer eigen regie te pakken. Maak snel een afspraak voor een intakegesprek, dan gaan we samen aan de slag!